×
Home Livescore

Ronaldo benadert Nacho en Casemiro voor overstap naar Al Nassr

Ronaldo benadert Nacho en Casemiro voor overstap naar Al Nassr
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 15:32 uur

Superster Cristiano Ronaldo heeft volgens Spaanse krant MARCA geprobeerd om zijn voormalige teamgenoten Nacho Fernández en Casemiro te verleiden om zich bij hem aan te sluiten bij Al Nassr. De Portugese voetballer zou actief bezig zijn geweest met het overtuigen van de twee spelers om de sprong te wagen naar het Midden-Oosten.

Ronaldo, die zelf eerder deze zomer de overstap maakte naar Al Nassr, lijkt vastbesloten om zijn oude maatjes te overtuigen om zich bij hem te voegen in Saudi-Arabië. De aanvaller, die bekend staat om zijn leiderschap en invloed binnen en buiten het veld, hoopt dat Fernández en Casemiro zijn voorbeeld zullen volgen en zich zullen aansluiten bij de club.

Nacho Fernández en Casemiro, die momenteel spelen voor Real Madrid, zullen naar verwachting serieus overwegen wat Ronaldo hen te bieden heeft. De mogelijkheid om herenigd te worden met hun voormalige teamgenoot en samen te spelen in een nieuwe competitie kan een verleidelijk vooruitzicht zijn voor de twee spelers. Het is echter nog niet duidelijk of zij daadwerkelijk zullen ingaan op het aanbod van Ronaldo en de overstap zullen maken naar Al Nassr.