×
Home Nieuws Livescore

Van Gassel mogelijk nieuwe doelman Fortuna Sittard na degradatie.

Van Gassel mogelijk nieuwe doelman Fortuna Sittard na degradatie.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 14:48 uur

Na de degradatie van Excelsior uit de Eredivisie lijkt Stijn van Gassel een nieuwe uitdaging te vinden bij Fortuna Sittard. De Limburgse doelman staat hoog op het verlanglijstje van de club uit Sittard, zo meldt regionale omroep L1. Van Gassel, die zijn roots heeft in Limburg, zou een belangrijke versterking kunnen zijn voor Fortuna in het komende seizoen.

Met de interesse van Fortuna Sittard in Van Gassel lijkt de doelman een mogelijke overstap te overwegen. Na een teleurstellend seizoen met Excelsior, waarin de club degradeerde uit de Eredivisie, is het voor Van Gassel wellicht tijd voor een nieuwe start. De kans om bij Fortuna Sittard aan de slag te gaan als eerste doelman biedt hem de mogelijkheid om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

De ervaren keeper Van Gassel zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Fortuna Sittard, dat zich wil versterken voor het nieuwe seizoen. Met zijn kwaliteiten en ervaring kan hij een belangrijke rol spelen in het team van trainer Sjors Ultee. De gesprekken tussen Van Gassel en Fortuna Sittard zullen de komende tijd waarschijnlijk intensiveren, met als doel om tot een overeenkomst te komen voor de samenwerking in de toekomst.