×
Home Nieuws Livescore

Thierry Henry laat Mbappé en Griezmann thuis voor Spelen

Thierry Henry laat Mbappé en Griezmann thuis voor Spelen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 12:32 uur

Thierry Henry heeft moeilijke keuzes moeten maken bij het samenstellen van de voorselectie voor de Olympische Spelen in Parijs. De voormalige Franse topspits kon Kylian Mbappé niet opnemen in het team, wat voor velen als een verrassing kwam. Ook Antoine Griezmann lijkt niet te kunnen rekenen op een plek in het toernooi. De bondscoach van Jong Frankrijk heeft echter wel ruimte overgelaten voor één dispensatiespeler, wat de speculaties over wie deze plek zal innemen alleen maar doet toenemen.

Mbappé, die momenteel schittert bij Paris Saint-Germain, leek een logische keuze voor de Olympische Spelen gezien zijn talent en ervaring op het hoogste niveau. Echter, Henry heeft besloten om andere spelers een kans te geven, waardoor de jonge superster dit keer buiten de boot valt. Griezmann, die een belangrijke rol speelt bij Barcelona, staat ook voor een teleurstelling nu zijn deelname aan het toernooi onzeker lijkt.

Met slechts één plek over voor een dispensatiespeler, zal de spanning stijgen onder de potentiële kandidaten die nog in aanmerking komen. De keuze van Henry zal ongetwijfeld discussies en speculaties teweegbrengen in de Franse voetbalwereld. Het belooft een interessante en uitdagende periode te worden voor de bondscoach en zijn team, terwijl zij zich voorbereiden op de Olympische Spelen in eigen land.