×
Home Nieuws Livescore

Ajax dichtbij afronden transfer Jorge Sánchez naar Cruz Azul

Ajax dichtbij afronden transfer Jorge Sánchez naar Cruz Azul
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 11:56 uur

Ajax staat op het punt om de transfer van Jorge Sánchez af te ronden, volgens berichtgeving van De Telegraaf. De rechtsback van Ajax staat op het punt om over te stappen naar het Mexicaanse Cruz Azul. De onderhandelingen tussen de clubs bevinden zich in de laatste fase en het lijkt erop dat de deal binnenkort afgerond zal worden.

Jorge Sánchez, die momenteel actief is bij Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. De 24-jarige verdediger heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team en heeft de interesse gewekt van Cruz Azul. De Mexicaanse club ziet in Sánchez een versterking voor hun defensie en is vastbesloten om de transfer snel af te ronden.

Ajax zal naar verwachting een aanzienlijke transfersom ontvangen voor de overgang van Jorge Sánchez naar Cruz Azul. De Amsterdamse club zal de opbrengst van de transfer kunnen gebruiken om eventueel nieuwe spelers aan te trekken of om andere investeringen te doen. De supporters van Ajax zullen de rechtsback missen, maar zijn vertrek biedt ook nieuwe kansen voor andere spelers binnen de selectie.