×
Home Nieuws Livescore

Pepijn van de Merbel verruilt NAC voor FC Den Bosch.

Pepijn van de Merbel verruilt NAC voor FC Den Bosch.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 11:08 uur

Doelman Pepijn van de Merbel zal komend seizoen niet langer onder de lat staan bij NAC Breda in de Eredivisie. De talentvolle keeper heeft besloten om transfervrij over te stappen naar FC Den Bosch. Van de Merbel heeft een opmerkelijke opmars doorgemaakt bij NAC, waar hij vanaf de positie van derde doelman wist door te groeien tot de eerste doelman van het team. Zijn hoogtepunt van het seizoen was ongetwijfeld het spelen van de play-offs, waarin hij zijn kwaliteiten wist te tonen.

De overstap van Pepijn van de Merbel naar FC Den Bosch markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij hoopt zijn ontwikkeling voort te zetten en zijn talenten verder te ontplooien. De doelman heeft aangegeven dat zijn beslissing om NAC te verlaten mede is ingegeven door blessureleed, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging en frisse start bij zijn nieuwe club.

Bij FC Den Bosch zal Van de Merbel de concurrentie aangaan met de huidige keepers en proberen een belangrijke rol te spelen in het team. De club is verheugd met de komst van de talentvolle doelman en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het komende seizoen. Fans van zowel NAC Breda als FC Den Bosch zullen gespannen uitkijken naar de prestaties van Pepijn van de Merbel in zijn nieuwe clubtenue.