×
Home Nieuws Livescore

Mbappé tot 2029 bij Real Madrid: officiële presentatie later

Mbappé tot 2029 bij Real Madrid: officiële presentatie later
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 10:24 uur

Het lijkt erop dat Real Madrid een grote slag heeft geslagen op de transfermarkt, want volgens het Franse medium L'Equipe zal Kylian Mbappé zich tot en met de zomer van 2029 aan de club verbinden. De geruchten over de komst van de Franse superster worden steeds sterker en het lijkt erop dat de deal binnenkort officieel zal worden aangekondigd. Fans van Real Madrid kunnen zich alvast verheugen op de komst van een van de meest getalenteerde spelers ter wereld.

Mbappé, die momenteel voor Paris Saint-Germain speelt, zal naar verluidt een langdurig contract tekenen bij de Koninklijke. De 22-jarige aanvaller wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal en zijn komst naar Real Madrid zal ongetwijfeld voor veel opwinding zorgen onder de supporters. Hoewel de officiële presentatie van Mbappé nog even op zich zal laten wachten, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat hij het iconische witte shirt van de Spaanse grootmacht zal dragen.

De transfer van Mbappé naar Real Madrid zal naar verwachting een recordbedrag kosten, maar de club lijkt bereid te zijn om diep in de buidel te tasten voor de getalenteerde aanvaller. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal Mbappé ongetwijfeld een belangrijke speler worden in het team van trainer Carlo Ancelotti. De komende jaren beloven dan ook spannend te worden voor Real Madrid-fans, met Mbappé als een van de speerpunten van het team.