×
Home Livescore

PSV en El Ghazi beëindigen contract: Einde van een kortstondig avontuur!

PSV en El Ghazi beëindigen contract: Einde van een kortstondig avontuur!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 00:00 uur

PSV en Anwar El Ghazi gaan ieder hun eigen weg. Na overleg is besloten om het doorlopende contract van de buitenspeler te ontbinden, zo heeft de club bekendgemaakt via officiële kanalen.

"Beide partijen hebben vandaag in goed overleg besloten om het contract te ontbinden", meldt PSV op haar clubkanalen. El Ghazi had nog een contract tot de zomer van 2025, maar zijn tijd bij PSV komt nu voortijdig ten einde. Het perspectief voor El Ghazi was te beperkt voor een langere samenwerking, vooral met de komst van Hirving Lozano en het aanblijven van Johan Bakayoko, waardoor zijn kansen op speeltijd afnamen.

De 28-jarige El Ghazi heeft uiteindelijk één seizoen voor PSV gespeeld. Hij kwam over van Aston Villa, dat 2,5 miljoen euro ontving voor de transfer. El Ghazi speelde in totaal 33 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij negen keer wist te scoren en twee assists gaf. Tijdens zijn verblijf in Eindhoven won hij de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

Het is nog onduidelijk waar El Ghazi zijn carrière zal voortzetten. Vanwege zijn transfervrije status kan hij ook na 1 september nog ergens aan de slag.