×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong gemotiveerd door kritiek Ruud Gullit

Frenkie de Jong gemotiveerd door kritiek Ruud Gullit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 07:32 uur

Jonge middenvelder Frenkie de Jong heeft openlijk gereageerd op de kritiek van voormalig international Ruud Gullit. In een interview met De Telegraaf heeft De Jong toegegeven dat de opmerkingen van Gullit hem motiveren om zijn spel te verbeteren. Gullit had eerder aangegeven dat De Jong meer dominantie op het veld moet tonen tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal.

De 24-jarige speler van FC Barcelona heeft laten weten dat hij de feedback van Gullit ter harte neemt en dat hij zich bewust is van de noodzaak om zijn aanwezigheid op het veld te vergroten. De Jong benadrukte dat hij hard werkt om zijn spel te ontwikkelen en zijn rol als middenvelder te versterken. Hij is vastbesloten om zijn prestaties te verbeteren en een belangrijke spil te worden in het Oranje-team.

De Jong gaf aan dat hij de kritiek van Gullit ziet als een kans om te groeien en te leren. Hij is vastberaden om zijn spel naar een hoger niveau te tillen en zijn stempel te drukken op het nationale team. De middenvelder is vastbesloten om te laten zien dat hij in staat is om de verwachtingen waar te maken en een cruciale rol te spelen in het succes van Oranje.