×
Home Nieuws Livescore

Luka Modric blijft bij Real Madrid volgend seizoen

Luka Modric blijft bij Real Madrid volgend seizoen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 00:08 uur

Na de bevestiging van voorzitter Florentino Pérez heeft Luka Modric zelf ook aangegeven dat hij volgend seizoen nog steeds voor Real Madrid zal spelen. De Kroatische middenvelder maakte deze aankondiging tijdens de feestelijke Champions League-huldiging in het iconische Santiago Bernabéu stadion op zondagavond. Modric, die een cruciale rol speelde in het succes van Real Madrid in de Champions League, sprak vol vertrouwen over zijn toewijding aan de club voor het komende seizoen.

De fans van Real Madrid kunnen opgelucht ademhalen nu Luka Modric heeft bevestigd dat hij trouw blijft aan de club. De ervaren middenvelder, die al jarenlang een belangrijke speler is in het team, liet geen twijfel bestaan over zijn intenties om ook volgend seizoen zijn talenten in te zetten voor De Koninklijke. Zijn beslissing om bij Real Madrid te blijven zal ongetwijfeld een grote opluchting zijn voor zowel de clubleiding als de supporters, die zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld waarderen.

Met de bevestiging van Luka Modric's toewijding aan Real Madrid, kan de club zich nu richten op het versterken van het team voor het komende seizoen. Modric's aanwezigheid op het middenveld zal van onschatbare waarde zijn voor Real Madrid, aangezien hij bekend staat om zijn visionaire passes en vermogen om het spel te dicteren. De fans kunnen zich verheugen op nog een seizoen met de briljante Kroatische spelmaker die keer op keer heeft bewezen een van de beste ter wereld te zijn.