×
Home Nieuws Livescore

Depay: Oranje maakt serieuze kans op EK-titel in Duitsland

Depay: Oranje maakt serieuze kans op EK-titel in Duitsland
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 22:48 uur

Memphis Depay heeft vol vertrouwen uitgesproken dat het Nederlands elftal tijdens het komende EK in Duitsland serieus moet worden genomen als titelkandidaat. De flamboyante aanvaller is ervan overtuigd dat Oranje over de benodigde kwaliteiten beschikt om elke tegenstander te verrassen en mogelijk zelfs het toernooi te winnen.

Met zijn kenmerkende bravoure benadrukte Depay dat het Nederlandse team niet mag worden onderschat. Hij gelooft sterk in de kracht en het potentieel van de selectie, en is vastbesloten om met zijn medespelers geschiedenis te schrijven op het Europese podium. De aanvaller ziet het EK als een uitgelezen kans om te laten zien wat Oranje werkelijk in huis heeft.

Depay, die zelf een belangrijke rol speelt in de aanvalslinie van het Nederlands elftal, is vastberaden om zijn stempel te drukken op het toernooi. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hoopt hij cruciale bijdragen te leveren aan het succes van het team. De aanvaller straalt zelfvertrouwen uit en is vastbesloten om zijn ambities waar te maken op het hoogste niveau van het internationale voetbal.