×
Home Livescore

NAC Breda promoveert naar Eredivisie, Excelsior in rouw.

NAC Breda promoveert naar Eredivisie, Excelsior in rouw.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 20:40 uur

NAC Breda viert een onvergetelijke triomf na hun glorieuze promotie naar de Eredivisie. De emoties liepen hoog op bij de formatie uit Breda na hun overwinning op Excelsior op zondagavond. Terwijl de NAC-spelers direct na het laatste fluitsignaal een groots feest begonnen, begon voor de teleurgestelde Rotterdammers het rouwproces.

Met een ongekende ontlading vierde NAC Breda hun langverwachte terugkeer naar de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. De spelers en fans van de club zullen deze historische prestatie nog lang koesteren. Aan de andere kant overheerste bij Excelsior de teleurstelling en verdriet na het mislopen van promotie.

De overwinning van NAC Breda zal de club en de stad Breda nog lange tijd in extase brengen. De spelers kunnen trots terugkijken op hun prestatie en zullen zich nu gaan voorbereiden op het spelen tegen de topclubs van Nederland in de Eredivisie. Voor Excelsior rest slechts de harde realiteit van een gemiste kans en de motivatie om volgend seizoen sterker terug te komen.