×
Home Nieuws Livescore

Bellingham: Mbappé kan Real Madrid naar top tillen

Bellingham: Mbappé kan Real Madrid naar top tillen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 19:16 uur

Jude Bellingham heeft zijn bewondering uitgesproken voor Kylian Mbappé en gelooft dat de Franse superster Real Madrid naar ongekende hoogten kan brengen. Na de overwinning in de Champions League heeft de middenvelder benadrukt dat de Koninklijke op zoek is naar een echte afmaker om hun aanval te versterken.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid wordt Mbappé gezien als een van de meest begeerde spelers in het hedendaagse voetbal. Bellingham, die zelf indruk maakte met Borussia Dortmund, is ervan overtuigd dat de toevoeging van de Franse aanvaller Real Madrid een extra dimensie zou geven en hun kansen op succes zou vergroten.

De opmerkingen van Bellingham komen op een moment dat de geruchten over een mogelijke transfer van Mbappé naar Madrid steeds sterker worden. De Koninklijke heeft inderdaad een doelpuntenmaker gemist sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo en Mbappé zou de perfecte kandidaat kunnen zijn om die leemte op te vullen. Met zijn jeugdige energie en buitengewone talent zou de komst van Mbappé ongetwijfeld een revolutie teweegbrengen in het Bernabéu-stadion.