×
Home Nieuws Livescore

PSV snoept Ajax-talent Steur weg: overstap bijna rond

PSV snoept Ajax-talent Steur weg: overstap bijna rond
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 18:24 uur

Het lijkt erop dat Ajax binnenkort afscheid moet nemen van het veelbelovende zestienjarige talent Sean Steur, die op het punt staat over te stappen naar rivaal PSV. Nadat vorige week bekend werd dat de Eindhovenaren hun interesse in de jonge speler kenbaar hadden gemaakt, lijkt de overstap nu steeds concreter te worden. Volgens berichtgeving van Ajax Showtime staat de transfer op het punt van afronding, wat voor de Amsterdamse club een gevoelige klap zou betekenen.

Sean Steur, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, wordt gezien als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Ajax. Zijn mogelijke vertrek naar PSV zou dan ook als een aderlating worden ervaren door de clubleiding en supporters van de Amsterdammers. De jonge aanvaller heeft in korte tijd indruk weten te maken met zijn spel en heeft de interesse gewekt van meerdere topclubs in binnen- en buitenland.

Hoewel Ajax er alles aan zal doen om Steur te behouden, lijkt de lokroep van PSV en de kans op meer speeltijd in het eerste elftal doorslaggevend te zijn voor de speler en zijn management. De onderhandelingen tussen de clubs bevinden zich naar verluidt in een vergevorderd stadium, waardoor een definitieve transfer slechts een kwestie van tijd lijkt te zijn. Het is een scenario dat voor de nodige opschudding zal zorgen in de Nederlandse voetbalwereld en de rivaliteit tussen Ajax en PSV verder zal aanwakkeren.