×
Home Nieuws Livescore

Vercauteren wil Courtois terug bij Rode Duivels

Vercauteren wil Courtois terug bij Rode Duivels
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 17:16 uur

Technisch directeur van de Belgische nationale ploeg, Frank Vercauteren, heeft zijn oog laten vallen op de prestaties van Thibaut Courtois tijdens de Champions League-finale met Real Madrid. Vercauteren is van mening dat het van essentieel belang is om op het juiste moment een oplossing te vinden en Courtois terug te halen naar de Rode Duivels. De doelman van Real Madrid heeft indruk gemaakt met zijn optreden en Vercauteren ziet hem graag weer onder de lat staan voor het Belgische nationale team.

Courtois, die al jarenlang een vaste waarde is in het doel van Real Madrid, heeft met zijn sterke spel Vercauteren overtuigd van zijn kwaliteiten. De technisch directeur gelooft dat Courtois een belangrijke toevoeging zou zijn aan het Belgische team en dat zijn ervaring en talent van onschatbare waarde zouden zijn voor de Rode Duivels.

Vercauteren benadrukt dat het cruciaal is om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen en spelers zoals Courtois terug te halen naar het nationale team. Hij is vastbesloten om alles in het werk te stellen om Courtois weer te zien schitteren in het shirt van de Rode Duivels en is ervan overtuigd dat de doelman een belangrijke rol kan spelen in de toekomstige successen van het Belgische elftal.