×
Home Nieuws Livescore

FC Groningen wil Jeroen Zoet als doelman aantrekken

FC Groningen wil Jeroen Zoet als doelman aantrekken
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 16:48 uur

FC Groningen heeft zijn oog laten vallen op Jeroen Zoet, de Nederlandse doelman wiens contract bij het Italiaanse Spezia binnenkort afloopt. De club, die onlangs promoveerde naar de Eredivisie, heeft al interesse getoond in de keeper en heeft informeel geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid. Zoet, die eerder uitkwam voor clubs als PSV en Nottingham Forest, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van FC Groningen.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Jeroen Zoet een belangrijke versterking kunnen zijn voor FC Groningen. De doelman heeft laten zien over de nodige klasse en leiderschap te beschikken op het hoogste niveau en zou daarmee een solide keuze zijn voor de club. Het is dan ook geen verrassing dat de Groningers hun interesse hebben getoond in de Nederlander, die mogelijk een nieuwe uitdaging zoekt na zijn periode in Italië.

De mogelijke komst van Jeroen Zoet naar FC Groningen zou voor de club en zijn supporters een opwindende ontwikkeling zijn. Met zijn ervaring en talent zou de doelman een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van de club naar succes in de Eredivisie. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen FC Groningen en Zoet zullen verlopen en of er daadwerkelijk een overeenkomst tot stand zal komen.