×
Home Nieuws Livescore

Bayern München wil Zirkzee met korting terughalen

Bayern München wil Zirkzee met korting terughalen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 16:16 uur

Bayern München heeft interesse getoond in het terughalen van Joshua Zirkzee naar Duitsland. De jonge Nederlandse spits, die momenteel bij Parma speelt, staat op het verlanglijstje van de Duitse grootmacht. De nieuwe trainer van Bayern, Vincent Kompany, heeft in het verleden al samengewerkt met Zirkzee bij RSC Anderlecht. Dit zou de transfer kunnen vergemakkelijken, aangezien Kompany bekend is met de kwaliteiten van de talentvolle aanvaller.

Zirkzee, die in 2017 de overstap maakte van Feyenoord naar Bayern München, wist in zijn tijd bij de Duitse club indruk te maken met zijn doelpunten en talent. Na een minder succesvolle periode bij Parma lijkt een terugkeer naar Bayern een aantrekkelijke optie voor de 20-jarige spits. De club zou Zirkzee zelfs met een korting kunnen aantrekken, gezien de goede relatie tussen Kompany en de Nederlander.

De mogelijke terugkeer van Zirkzee naar Bayern München zorgt voor opwinding onder de fans van de club. Met zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden zou Zirkzee een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Duitse kampioen. Het is nu afwachten of de transfer daadwerkelijk tot stand zal komen en of Zirkzee zijn carrière weer nieuw leven kan inblazen bij de club waar het allemaal begon voor hem.