×
Home Nieuws Livescore

NEC ontkent transfer Cillessen naar Las Palmas geruchten

NEC ontkent transfer Cillessen naar Las Palmas geruchten
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 15:48 uur

De geruchtenmolen draait op volle toeren in de voetbalwereld, met Jasper Cillessen in het middelpunt van de belangstelling. Volgens de Spaanse krant La Provincia staat de Nederlandse doelman op het punt om een overstap te maken naar Las Palmas. Een opvallende transfer die voor de nodige opschudding zorgt. Echter, zijn huidige club NEC laat weten dat er geen sprake is van een aanstaande transfer en ontkent het nieuws met klem.

Cillessen, die bekend staat om zijn indrukwekkende reflexen en ervaring op het hoogste niveau, zou met zijn mogelijke transfer naar Las Palmas een nieuwe uitdaging aangaan in de Spaanse competitie. De doelman heeft in het verleden al successen geboekt bij clubs als Ajax en FC Barcelona, en lijkt nu klaar te zijn voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Hoewel de berichten over de transfer van Cillessen naar Las Palmas voor de nodige opwinding zorgen onder fans en media, blijft NEC bij hoog en bij laag volhouden dat er geen concrete plannen zijn voor een vertrek van de ervaren keeper. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of Cillessen daadwerkelijk zijn weg zal vervolgen naar de Spaanse club.