×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons trots op keuze voor RB Leipzig.

Xavi Simons trots op keuze voor RB Leipzig.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 15:16 uur

Jonge Nederlandse voetballer Xavi Simons kijkt met tevredenheid terug op zijn beslissing om afgelopen zomer PSV achter zich te laten. De talentvolle middenvelder heeft geen spijt van zijn keuze en benadrukt dat hij zijn beste seizoen tot nu toe heeft beleefd bij RB Leipzig. Als Oranje-international heeft Simons laten zien wat hij in zijn mars heeft en heeft hij indruk gemaakt met zijn spel op het veld.

De overstap naar RB Leipzig heeft Xavi Simons duidelijk geen windeieren gelegd. De jonge speler heeft zich kunnen ontwikkelen in een competitieve omgeving en heeft zijn talenten verder kunnen ontplooien. Zijn zelfvertrouwen is gegroeid en dat is terug te zien in zijn prestaties op het veld. Simons heeft laten zien dat hij klaar is voor het grote werk en heeft bewezen dat hij een aanwinst is voor elk team waar hij deel van uitmaakt.

Met zijn positieve instelling en harde werk heeft Xavi Simons bewezen dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het internationale voetbal. Zijn keuze om PSV te verlaten en de uitdaging aan te gaan bij RB Leipzig heeft hem alleen maar sterker gemaakt. Als jonge speler met veel potentie heeft Simons laten zien dat hij bereid is om hard te werken en alles te geven voor zijn carrière. Het is duidelijk dat we nog veel gaan horen van deze getalenteerde voetballer in de toekomst.