×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bijna rond met Deense versterking Brian Priske

Feyenoord bijna rond met Deense versterking Brian Priske
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 14:48 uur

Feyenoord staat op het punt om de Deense trainer Brian Priske binnen te halen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse club is volgens bronnen 'heel dicht bij' het afronden van de deal met Priske, die momenteel werkzaam is bij Sparta Praag. Persoonlijk is de Deen al akkoord met Feyenoord, waardoor de onderhandelingen naar verwachting soepel zullen verlopen.

Priske, die een goede reputatie heeft als trainer, wordt gezien als een versterking voor de technische staf van Feyenoord. Met zijn ervaring en kennis van het spel hoopt de clubleiding dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team. De komst van Priske past binnen de ambitieuze plannen van Feyenoord om weer mee te doen om de prijzen in het Nederlandse voetbal.

Hoewel de deal nog niet officieel is afgerond, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Priske zijn handtekening zal zetten onder het contract bij Feyenoord. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de komst van de Deense trainer en hopen dat hij kan bijdragen aan een succesvolle periode voor Feyenoord.