×
Home Nieuws Livescore

Dumfries kan vertrekken bij Inter ondanks contractverlengingsoptie

Dumfries kan vertrekken bij Inter ondanks contractverlengingsoptie
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 14:16 uur

Voetballer Denzel Dumfries heeft de mogelijkheid om bij Internazionale te blijven, zelfs zonder een contractverlenging. Dit nieuws werd gemeld door Tuttosport. De talentvolle rechtsback heeft momenteel nog een lopend contract voor één seizoen bij de Serie A-kampioen. Desondanks is Dumfries ook in trek bij clubs uit de Premier League, die interesse hebben getoond in zijn diensten.

De toekomst van Dumfries bij Internazionale blijft dus onzeker, aangezien zijn contract binnenkort afloopt. Ondanks de interesse vanuit de Engelse competitie, heeft de Nederlandse international de mogelijkheid om zijn huidige verbintenis uit te dienen en zijn waarde te bewijzen bij de Italiaanse grootmacht. Het is een situatie die de gemoederen in zowel Milaan als in Engeland bezighoudt, aangezien Dumfries een gewilde speler is vanwege zijn sterke prestaties op het veld.

Met zijn contractuele situatie die nog niet definitief is opgelost, zal Dumfries zich moeten focussen op zijn spel en zijn toekomstige keuzes zorgvuldig moeten overwegen. De komende periode zal ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over waar de rechtsback zijn carrière voortzet en of hij zijn avontuur bij Internazionale voortzet of elders zijn geluk zal beproeven. Voetbalfans wereldwijd zullen met interesse blijven volgen hoe deze transfersoap zich verder ontwikkelt.