×
Home Nieuws Livescore

Kylian Mbappé tekent contract bij Real Madrid

Kylian Mbappé tekent contract bij Real Madrid
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 13:24 uur

Het langverwachte moment is eindelijk daar voor de fans van Real Madrid, want Kylian Mbappé staat op het punt om de overstap te maken naar de Spaanse hoofdstad. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano zijn alle benodigde documenten en contracten ondertekend, waardoor de weg vrij is voor de Franse superster om zich bij De Koninklijke aan te sluiten. Na weken van speculatie en onderhandelingen komt Mbappé transfervrij over van Paris Saint-Germain, wat deze transfer des te opmerkelijker maakt.

De 22-jarige aanvaller, die al geruime tijd wordt beschouwd als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal, zal naar verwachting komende week officieel worden gepresenteerd als speler van Real Madrid. De supporters kunnen zich verheugen op het zien van Mbappé in het iconische witte shirt van de club en zijn samenspel met andere sterspelers zoals Karim Benzema en Vinicius Junior. De komst van de Franse international zal ongetwijfeld een enorme boost geven aan de ambities van Real Madrid in zowel de nationale competitie als in Europa.

Met Mbappé aan boord beschikt Real Madrid over een ongekende aanvalskracht en snelheid, waardoor de ploeg nog gevaarlijker zal worden voor tegenstanders. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kunnen niet wachten om hun nieuwe aanwinst in actie te zien op het heilige gras van het Santiago Bernabéu. De komst van Kylian Mbappé markeert een nieuw tijdperk voor Real Madrid en belooft een spannend hoofdstuk toe te voegen aan de rijke geschiedenis van de club.