×
Home Nieuws Livescore

Jeroen Zoet overweegt terugkeer naar FC Groningen

Jeroen Zoet overweegt terugkeer naar FC Groningen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 13:16 uur

Doelman Jeroen Zoet staat voor een cruciale beslissing in zijn carrière. De 30-jarige keeper heeft de mogelijkheid om zijn aflopende contract bij Spezia te verlengen, maar er lonkt ook een terugkeer naar Nederland. Volgens recente berichten heeft FC Groningen interesse getoond in de diensten van Zoet, die momenteel onder de lat staat bij de Italiaanse club.

Na een periode in het buitenland te hebben gespeeld, lijkt Zoet nu te overwegen om terug te keren naar de Eredivisie. FC Groningen, dat op zoek is naar versterking op doel, ziet in de ervaren doelman een potentiële aanwinst. De club heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op Zoet en hoopt hem te kunnen overtuigen om voor een terugkeer naar Nederland te kiezen.

Voor Zoet is het een belangrijke keuze die hij zal moeten maken. Blijft hij bij Spezia en verlengt hij zijn contract in Italië, of kiest hij voor een terugkeer naar de Eredivisie bij FC Groningen? De doelman zal de komende tijd de verschillende opties moeten afwegen voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst in het voetbal.