×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay sluit terugkeer naar Nederland voorlopig uit

Memphis Depay sluit terugkeer naar Nederland voorlopig uit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 12:32 uur

Memphis Depay heeft aangegeven dat een terugkeer naar Nederland op dit moment niet op zijn radar staat. De aanvaller heeft dit laten weten tijdens zijn tijd bij het Nederlands Elftal. Eerder deze week bracht Voetbal International naar buiten dat er een reële kans was dat PSV een poging zou gaan wagen om Depay terug te halen naar de Eredivisie.

Depay, die momenteel speelt voor Olympique Lyon in Frankrijk, lijkt dus voorlopig niet van plan om terug te keren naar zijn thuisland. De geruchten over een mogelijke transfer naar PSV lijken voorlopig dus niet te kloppen, al blijft de transfermarkt altijd vol verrassingen zitten.

De 27-jarige aanvaller heeft in het verleden al indruk gemaakt in de Eredivisie bij PSV en een terugkeer naar Nederland zou voor veel fans een droomscenario zijn. Echter, Depay lijkt zijn focus op dit moment elders te hebben liggen en wil zich blijven richten op zijn prestaties bij Olympique Lyon. Het blijft dus afwachten wat de toekomst zal brengen voor de getalenteerde speler en of er nog ontwikkelingen zullen zijn rondom een mogelijke terugkeer naar Nederland.