×
Home Livescore

Oud-Ajax spelers klaargestoomd voor bestuurlijke rol Arena

Oud-Ajax spelers klaargestoomd voor bestuurlijke rol Arena
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 11:48 uur

Ajax-directeur Menno Geelen heeft vol lof gesproken over het nieuwe opleidingstraject dat de club in september heeft gelanceerd voor oud-spelers. Het traject is bedoeld om voormalige spelers voor te bereiden op bestuurlijke functies binnen de Johan Cruijff Arena. Momenteel worden onder andere Siem de Jong, Ricardo van Rhijn, Daniël de Ridder en Kelly Zeeman intensief begeleid en klaargestoomd voor deze verantwoordelijke rollen.

Geelen benadrukte het belang van het betrekken van oud-spelers bij de club op een andere manier, en ziet in dit opleidingstraject een waardevolle kans om hun kennis en ervaring optimaal te benutten. De oud-voetballers krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een nieuwe rol en zo een blijvende bijdrage te leveren aan de toekomst van Ajax.

Siem de Jong, Ricardo van Rhijn, Daniël de Ridder en Kelly Zeeman tonen zich enthousiast en gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan. Ze zien het als een unieke kans om hun band met de club te versterken en hun expertise in te zetten voor de verdere groei en ontwikkeling van Ajax. Het opleidingstraject biedt hen niet alleen een nieuwe carrièreperspectief, maar ook de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in het beleid en de strategie van de club.

De clubleiding van Ajax is verheugd over de voortgang van het opleidingstraject en kijkt met vertrouwen naar de toekomstige bijdragen van Siem de Jong, Ricardo van Rhijn, Daniël de Ridder en Kelly Zeeman in bestuurlijke functies. Het initiatief om oud-spelers op deze manier te betrekken bij de club wordt gezien als een waardevolle investering in zowel de sportieve als organisatorische toekomst van Ajax.