×
Home Nieuws Livescore

Mourinho sneert naar Wenger na Champions League-finale op Wembley.

Mourinho sneert naar Wenger na Champions League-finale op Wembley.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 09:24 uur

Na de spannende Champions League-finale tussen Real Madrid en Borussia Dortmund, waarin Real Madrid de overwinning behaalde, zorgde José Mourinho voor opschudding met een opmerkelijke sneer richting Arsène Wenger. Mourinho, die als analist voor TNT Sports aanwezig was op Wembley, reageerde op presentatrice Laura Woods die aangaf dat ze Wenger graag nog voor de camera had gehad. De Portugese coach kon zich niet inhouden en liet weten: "Voor mij is het tijd om te gaan..."

De opmerking van Mourinho zorgde voor de nodige commotie onder voetbalfans en media. De rivaliteit tussen Mourinho en Wenger is al jarenlang bekend in de voetbalwereld, en deze uitspraak voedde de vlammen van die rivaliteit nog verder. Het is duidelijk dat de twee coaches geen vrienden zijn en dat hun geschiedenis van rivaliteit en provocatie nog lang niet ten einde is.

De reacties op de uitspraak van Mourinho waren gemengd. Sommige fans vonden het verfrissend en vermakelijk om te zien dat Mourinho zijn scherpe tong weer liet spreken, terwijl anderen het als onnodig en respectloos richting Wenger beschouwden. Hoe dan ook, de opmerking van Mourinho zal nog lang nadreunen in de voetbalwereld en de rivaliteit tussen de twee coaches verder aanwakkeren.