×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag teleurgesteld: Malacia het hele seizoen afwezig.

Ten Hag teleurgesteld: Malacia het hele seizoen afwezig.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 2 juni 2024 09:16 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax is teleurgesteld over het feit dat Tyrell Malacia al het hele seizoen afwezig is geweest. De linksachter heeft nog geen enkele keer kunnen meetrainen met het team, wat voor de coach een flinke tegenvaller is. Malacia's blessure heeft ervoor gezorgd dat hij niet in actie heeft kunnen komen op het veld, wat een gemis is voor het team.

Het gemis van Malacia is voelbaar voor Ajax, aangezien hij een belangrijke speler is voor de ploeg. Zijn afwezigheid heeft ervoor gezorgd dat ten Hag zijn opstelling regelmatig heeft moeten aanpassen om het gat op te vullen. De trainer hoopt dan ook dat Malacia snel weer fit zal zijn en zijn plek in het team kan heroveren.

Ondanks de afwezigheid van Malacia blijft Ajax goed presteren in de competitie. Ten Hag en zijn team blijven strijden om de titel en hopen dat zij binnenkort weer kunnen rekenen op de inzet van de talentvolle linksachter. Het is voor de coach van groot belang dat Malacia zo snel mogelijk weer fit wordt, zodat hij zijn waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van het team.