×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder: "Maatsen verloor Carvajal uit het oog bij tegendoelpunt"

Youri Mulder:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 23:24 uur

Tijdens de Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid, maakte Ian Maatsen een cruciale fout volgens voetbalanalist Youri Mulder. Maatsen werd door Mulder bekritiseerd vanwege zijn verdedigende fout bij het tweede tegendoelpunt van Borussia Dortmund. De analist wees erop dat Maatsen de doelpuntenmaker Dani Carvajal uit het oog verloor, wat resulteerde in de openingstreffer voor Real Madrid.

De jonge Nederlandse verdediger, Ian Maatsen, kreeg flinke kritiek te verduren na zijn vermeende fout tijdens de Champions League-finale. Youri Mulder benadrukte dat Maatsen verantwoordelijk was voor het niet goed volgen van Dani Carvajal, waardoor Real Madrid op voorsprong kwam. De fout van Maatsen bij het tweede tegendoelpunt van Borussia Dortmund werd door de analist als doorslaggevend gezien in de wedstrijd.

Ian Maatsen, die normaal gesproken bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, liet een steekje vallen tijdens de Champions League-finale volgens Youri Mulder. De analist wees Maatsen erop dat hij de doelpuntenmaker Dani Carvajal niet goed in de gaten hield, wat resulteerde in een vroege voorsprong voor Real Madrid. De fout van Maatsen bij het tweede tegendoelpunt van Borussia Dortmund werd door Mulder als een cruciale misser bestempeld.