×
Home Nieuws Livescore

Carvajal's late kopbal zet Real Madrid op voorsprong

Carvajal's late kopbal zet Real Madrid op voorsprong
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 22:48 uur

In een zenuwslopende Champions League-finale stond Real Madrid maar liefst 73 minuten lang op achterstand tegen Borussia Dortmund. De Koninklijke leek de mindere ploeg, tot er iets magisch gebeurde iets meer dan een kwartier voor het eindsignaal. Dani Carvajal, de kleine maar dappere verdediger van 1.73 meter, besloot het lot in eigen handen te nemen en kopte de bal genadeloos in het doel van Dortmund.

De fans van Real Madrid werden wild van vreugde toen Carvajal zijn team op voorsprong zette. Het leek wel alsof de tijd even stil stond terwijl de bal richting het net vloog. De spanning in het stadion was voelbaar en de Dortmund-verdediging stond perplex. Met nog maar enkele minuten te spelen, leek Real Madrid op weg naar glorie in deze intense finale.

De goal van Carvajal zal de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest memorabele momenten in de Champions League. Onderschat nooit de kracht van een kleine speler, want op het grootste podium wist de dappere verdediger Real Madrid naar de overwinning te leiden. De Koninklijke toonde veerkracht en vastberadenheid, en met nog enkele minuten te gaan leken ze op weg naar de felbegeerde titel.