×
Home Nieuws Livescore

Dortmund verzuimt te scoren in CL-finale tegen Real

Dortmund verzuimt te scoren in CL-finale tegen Real
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 21:48 uur

In een zinderende Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid vergat de Duitse ploeg zichzelf te belonen in de eerste helft. Onder leiding van trainer Edin Terzic kreeg Dortmund meerdere grote kansen, maar slaagde er niet in om het net te vinden. Een spannend moment deed zich voor toen Niclas Füllkrug de paal raakte na een slim balletje van Ian Maatsen. De pech bleef aan Dortmunds zijde toen Karim Adeyemi te veel tijd nodig had om tot een doelpunt te komen.

De fans van Borussia Dortmund waren op het puntje van hun stoel tijdens de eerste helft van de Champions League-finale tegen Real Madrid. De ploeg creëerde kansen en speelde attractief voetbal, maar slaagde er niet in om de score te openen. De gemiste kansen van Füllkrug en Adeyemi zorgden voor de nodige frustratie bij de spelers en supporters.

Trainer Edin Terzic zal zijn team ongetwijfeld motiveren om in de tweede helft scherper voor de goal te zijn en de kansen wel te benutten. Met de steun van het fanatieke publiek achter zich, zal Borussia Dortmund er alles aan doen om alsnog de Champions League-trofee in de wacht te slepen. De spanning is om te snijden en de vraag blijft: kan Dortmund zichzelf herpakken en Real Madrid alsnog verslaan?