×
Home Nieuws Livescore

Ajax trots op 42.000 verlengde seizoenkaarten, geen verkoop zomer

Ajax trots op 42.000 verlengde seizoenkaarten, geen verkoop zomer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 20:40 uur

Ajax heeft aangekondigd dat maar liefst 42.000 trouwe fans hun seizoenkaart hebben verlengd voor het komende seizoen. De club uit Amsterdam deelde dit nieuws via hun officiële kanalen en benadrukte dat ze 'erg trots' zijn op de massale steun van de supporters. In een opvallende zet heeft Ajax besloten om deze zomer geen nieuwe seizoenkaarten te verkopen, wat betekent dat de huidige kaarthouders verzekerd zijn van hun plek in het stadion.

De fans van Ajax tonen opnieuw hun ongeëvenaarde loyaliteit door massaal hun seizoenkaarten te verlengen. Met 42.000 verlengingen is de club verzekerd van een geweldige sfeer in het stadion wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. Ajax heeft laten weten dat de steun van de fans van onschatbare waarde is en dat ze er alles aan zullen doen om hen te belonen voor hun trouw.

Door geen nieuwe seizoenkaarten te verkopen deze zomer, geeft Ajax blijk van waardering voor de huidige seizoenkaarthouders. Dit betekent dat de fans die hun kaart hebben verlengd, kunnen uitkijken naar een seizoen vol spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten in het stadion. De club hoopt hiermee ook een signaal af te geven dat de loyaliteit van de supporters wordt gewaardeerd en beloond.