×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong traint mee ondanks blessure bij Oranje

Frenkie de Jong traint mee ondanks blessure bij Oranje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 19:16 uur

Frenkie de Jong, de talentvolle middenvelder van FC Barcelona, heeft zijn opwachting gemaakt tijdens de training van het Nederlands elftal. Ondanks nog steeds te herstellen van een blessure, besloot De Jong deel te nemen aan het begin van de uitzwaaitraining samen met zijn teamgenoten. De aanwezigheid van de 24-jarige speler op het trainingsveld zorgde voor opwinding en optimisme bij zowel fans als medespelers.

De Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, werd hartelijk begroet door zijn collega's en de staf. Zijn deelname aan de training is een positief teken voor Oranje, aangezien hij een belangrijke schakel is in het team van bondscoach Frank de Boer. De fans hopen dan ook dat De Jong op tijd fit zal zijn voor het aankomende EK.

Hoewel De Jong nog niet volledig hersteld is, toonde hij tijdens de training zijn vastberadenheid en toewijding. Zijn aanwezigheid op het veld is een bron van inspiratie voor zijn medespelers en een teken van zijn sterke mentale kracht. De Jong zal de komende dagen nauwlettend worden gevolgd door de medische staf, in de hoop dat hij snel weer op volle kracht kan deelnemen aan de trainingen en wedstrijden.