×
Home Nieuws Livescore

Manchester United jaagt op Franse sterspeler Michael Olise

Manchester United jaagt op Franse sterspeler Michael Olise
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 17:16 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op Michael Olise als belangrijkste transfertarget voor deze zomer. Dit nieuws werd onthuld door transferjournalist Ben Jacobs tijdens een interview met The United Stand. De talentvolle Fransman lijkt eveneens geïnteresseerd te zijn in een mogelijke overstap naar de Engelse topclub.

Olise, die momenteel speelt voor Crystal Palace, heeft indruk gemaakt met zijn vaardigheden en potentieel op het veld. Zijn technische bekwaamheid en creativiteit hebben de aandacht getrokken van Manchester United, die op zoek zijn naar versterkingen om hun team te versterken voor het komende seizoen.

De 19-jarige middenvelder wordt beschouwd als een veelbelovend talent en heeft laten zien dat hij zich kan meten met de beste spelers in de Premier League. Zijn mogelijke overgang naar Manchester United zou een grote stap voorwaarts kunnen zijn in zijn carrière en hem de kans bieden om op het hoogste niveau te spelen en zijn potentieel verder te ontwikkelen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een transfer, lijkt de interesse van Manchester United serieus te zijn. Fans van de club zullen ongetwijfeld hopen dat Olise ervoor kiest om de overstap te maken en zijn talenten te laten schitteren op Old Trafford.