×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder: Zirkzee moet mee naar EK Duitsland

Wesley Sneijder: Zirkzee moet mee naar EK Duitsland
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 15:16 uur

Voormalig Nederlands international Wesley Sneijder heeft zijn steun uitgesproken voor Joshua Zirkzee en pleit ervoor dat de jonge spits mee moet naar het aankomende EK in Duitsland. In een interview met de Italiaanse tak van Sky Sport deelde Sneijder zijn overtuiging dat Zirkzee een waardevolle toevoeging zou zijn aan het Nederlands elftal. De voormalige recordinternational is ervan overtuigd dat de talentvolle aanvaller van Bologna klaar is voor de volgende stap in zijn carrière.

Sneijder, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Zirkzee en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen voor Oranje tijdens het EK. Met zijn scherpte voor het doel en zijn technische vaardigheden, zou Zirkzee volgens Sneijder een waardevolle aanvulling zijn op de selectie van bondscoach Louis van Gaal. De voormalige middenvelder is ervan overtuigd dat Zirkzee de potentie heeft om zich te laten gelden op het internationale podium.

De steun van een ervaren voetballer als Wesley Sneijder kan voor Joshua Zirkzee een extra motivatie zijn om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen. Als de jonge spits daadwerkelijk de kans krijgt om zijn debuut te maken op het EK, zal hij vastbesloten zijn om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Met de steun van Sneijder en mogelijk ook van andere voetbalgrootheden, zou Zirkzee weleens de verrassing van het toernooi kunnen worden en zijn stempel drukken op het Europese voetbalpodium.