×
Home Nieuws Livescore

Dries Mertens verlengt contract bij Galatasaray met één jaar

Dries Mertens verlengt contract bij Galatasaray met één jaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 13:32 uur

Dries Mertens heeft besloten om nog een jaar langer bij zijn huidige club Galatasaray te blijven, zo heeft transferexpert Fabrizio Romano zaterdagmiddag bekendgemaakt. De ervaren voetballer, die eerder actief was bij clubs als FC Utrecht en PSV, stond voor een lastige keuze omtrent zijn toekomst en twijfelde over zijn pensioen. Na zorgvuldige overweging heeft Mertens echter besloten om nog niet de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

De keuze van Mertens om bij Galatasaray te blijven zal ongetwijfeld goed ontvangen worden door de fans van de club. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het veld is de Belgische aanvaller een belangrijke speler voor het team. Zijn beslissing om nog een jaar door te gaan, zal de ploeg versterken en de ambities van Galatasaray voor het komende seizoen verder ondersteunen.

Mertens, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, heeft in het verleden al bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor elk team waar hij deel van uitmaakt. Zijn besluit om nog een jaar door te gaan bij Galatasaray toont aan dat hij nog steeds gedreven is om op het hoogste niveau te presteren en zijn passie voor het spel voort te zetten. Met zijn ervaring en leiderschap zal Mertens ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het streven van Galatasaray naar succes in het komende seizoen.