×
Home Nieuws Livescore

Vink: Feyenoord slim met Smal, goede vervanger voor Hartman

Vink: Feyenoord slim met Smal, goede vervanger voor Hartman
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 13:08 uur

Voormalig voetballer en analist Marciano Vink is vol lof over de recente aanwinst van Feyenoord, Gijs Smal. De oud-speler van FC Twente heeft indruk gemaakt op Vink, die gelooft dat Smal een uitstekende aanwinst is voor de Rotterdamse club. Vink is van mening dat Smal de potentie heeft om een goede vervanger te zijn voor de vertrokken Quilindschy Hartman.

Vink, die bekend staat om zijn scherpe analyses, is onder de indruk van de kwaliteiten van Smal. Hij prijst de verdedigende vaardigheden en de tactische intelligentie van de jonge speler. Volgens Vink heeft Smal het in zich om een belangrijke rol te spelen in het team van Feyenoord en kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie.

De lovende woorden van Vink zullen ongetwijfeld de fans van Feyenoord enthousiast maken over de komst van Smal. Met de steun van een ervaren analist als Vink en zijn geloof in de kwaliteiten van de nieuwe aanwinst, lijkt de toekomst van Smal bij Feyenoord veelbelovend. De supporters kunnen reikhalzend uitkijken naar de prestaties van Smal in het Feyenoord-shirt en hopen op succesvolle optredens van de talentvolle verdediger.