×
Home Nieuws Livescore

Veerman: Dortmund klaar voor CL-finale met Hummels als leider.

Veerman: Dortmund klaar voor CL-finale met Hummels als leider.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 12:48 uur

Jonge Nederlandse middenvelder Joey Veerman heeft zijn bewondering uitgesproken voor Borussia Dortmund en gelooft dat zij de potentie hebben om de Champions League-finale te bereiken. Veerman, die momenteel speelt voor PSV, is vooral onder de indruk van de ervaren verdediger Mats Hummels, die hij beschouwt als een onmisbare schakel in het team van de Duitse club.

Veerman, die zelf bekend staat om zijn technische vaardigheden en visie op het veld, ziet in Hummels een ware 'rots in de branding'. De 32-jarige Duitser, die eerder successen behaalde met Bayern München en het Duitse nationale team, brengt niet alleen zijn kwaliteiten als verdediger, maar ook zijn leiderschap en ervaring naar Dortmund. Volgens Veerman is Hummels een cruciale speler die het verschil kan maken in de jacht naar Europees succes.

Met spelers als Hummels in de gelederen gelooft Veerman dat Borussia Dortmund alle ingrediënten heeft om ver te komen in de Champions League. De club, die bekend staat om zijn aanvallende speelstijl en getalenteerde spelers, heeft volgens de jonge middenvelder de kwaliteit en mentaliteit om grote prestaties neer te zetten op het hoogste Europese podium. Veerman kijkt met bewondering naar Dortmund en hoopt dat zij hun potentieel kunnen waarmaken in de jacht op de felbegeerde Champions League-trofee.