×
Home Nieuws Livescore

Benfica in serieuze gesprekken met AZ over Pavlidis.

Benfica in serieuze gesprekken met AZ over Pavlidis.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 10:48 uur

Benfica heeft zijn zinnen gezet op de Griekse aanvaller Vangelis Pavlidis en is serieus bezig met het realiseren van zijn komst naar de Portugese club. Dit opvallende nieuws heeft de aandacht getrokken van zowel de Portugese als Griekse media, die dit weekend uitgebreid berichtten over de mogelijke transfer. Volgens berichten is Benfica momenteel druk bezig met onderhandelingen met AZ over de overgang van Pavlidis naar de club.

De interesse van Benfica in Vangelis Pavlidis is niet onopgemerkt gebleven, aangezien de Griekse aanvaller bekend staat om zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten. Met zijn potentieel kan Pavlidis een waardevolle aanwinst zijn voor Benfica, dat naar verluidt vastbesloten is om de speler naar Lissabon te halen.

De onderhandelingen tussen Benfica en AZ beloven spannend te worden, aangezien beide clubs streven naar een overeenkomst die voor alle partijen gunstig is. De fans van Benfica kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Vangelis Pavlidis en hopen dat de deal snel rondkomt, zodat de Griekse aanvaller zijn kwaliteiten kan laten zien in het shirt van de Portugese topclub.