×
Home Livescore

PSV talent verlaat Nederlandse club na 13 jaar voor Portugese doorbraak!

PSV talent verlaat Nederlandse club na 13 jaar voor Portugese doorbraak!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 22:32 uur

PSV neemt afscheid van een van hun spelers, Jeremy Antonisse. De jonge voetballer kreeg de kans om zich te bewijzen tijdens de voorbereiding onder trainer Peter Bosz, maar slaagde er niet in om een plek in het eerste team te veroveren.

Antonisse zal zijn carrière voortzetten bij het Portugese Moreirense FC. PSV heeft via officiële kanalen aangekondigd dat het om een definitieve transfer gaat, hoewel de exacte transfersom niet bekend is. Antonisse, 21 jaar oud, had nog een contract tot medio 2024 bij PSV.

In 2010 begon Antonisse zijn avontuur in de jeugdopleiding van PSV. Bijna elf jaar later, in januari 2021, maakte hij zijn debuut in het eerste team. Vanwege de sterke concurrentie op zijn positie kwam hij echter slechts tot twee wedstrijden in het eerste elftal. Vorig seizoen werd Antonisse uitgeleend aan FC Emmen.

Nu gaat de jonge voetballer, die ook zes interlands voor Curaçao heeft gespeeld, aan de slag op het hoogste niveau in Portugal. Hiermee komt er na dertien jaar een einde aan zijn tijdperk bij PSV.