×
Home Nieuws Livescore

Sepp van den Berg te duur voor Nederlandse topclubs

Sepp van den Berg te duur voor Nederlandse topclubs
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 09:48 uur

Nederlandse topclubs hebben hun oog laten vallen op Sepp van den Berg, zo meldt De Telegraaf. De 22-jarige verdediger, momenteel onder contract bij Liverpool, staat op de radar van diverse clubs in eigen land. Echter, Liverpool heeft een stevig prijskaartje van meer dan twintig miljoen euro aan Van den Berg gehangen, wat de interesse van de Nederlandse clubs bemoeilijkt.

Van den Berg zelf lijkt niet overtuigd van de hoge vraagprijs die Liverpool voor hem hanteert. De jonge verdediger vindt het bedrag van twintig miljoen euro te gortig en lijkt terughoudend te zijn om een overstap te maken naar een Nederlandse club voor dat bedrag. Dit kan mogelijk een struikelblok vormen voor de geïnteresseerde clubs die de talentvolle speler graag zouden willen toevoegen aan hun selectie.

Met zijn ervaring bij Liverpool en potentieel om door te groeien, is Sepp van den Berg een interessante speler voor de Nederlandse topclubs. Echter, de financiële aspecten lijken op dit moment een obstakel te vormen voor een mogelijke transfer. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er uiteindelijk een oplossing gevonden kan worden die voor alle partijen acceptabel is.