×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft bekritiseert Erik ten Hag hard

Wim Kieft bekritiseert Erik ten Hag hard
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2024 00:24 uur

Voormalig voetballer Wim Kieft heeft onlangs stevig uitgehaald naar Erik ten Hag, de huidige manager van Manchester United. Kieft is van mening dat Ten Hag niet het recht heeft om kritiek te uiten op anderen, iets wat de coach eerder deze maand wel deed. De opmerkingen van Ten Hag lijken bij Kieft in het verkeerde keelgat te zijn geschoten, waardoor hij nu publiekelijk zijn ongenoegen uit.

Kieft, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, benadrukt dat respect en professionaliteit essentieel zijn in de voetbalwereld. Hij vindt dat Ten Hag zich bewust moet zijn van zijn positie en niet zomaar uitspraken moet doen over anderen. De kritiek van Kieft lijkt te wijzen op een gebrek aan tact en diplomatie van de kant van Ten Hag, wat tot opschudding heeft geleid binnen de voetbalgemeenschap.

Het is duidelijk dat de woorden van Kieft een discussie hebben aangewakkerd over de rol van trainers en managers in het voetbal. Het is niet de eerste keer dat er spanningen zijn tussen oud-voetballers en huidige coaches, maar de openlijke confrontatie tussen Kieft en Ten Hag zorgt voor extra opwinding. Het is afwachten hoe Ten Hag zal reageren op de kritiek van Kieft en of dit invloed zal hebben op zijn positie bij Manchester United.