×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijdt om talent Onuoha met Europese topclubs

Ajax strijdt om talent Onuoha met Europese topclubs
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 23:08 uur

Ajax heeft zijn oog laten vallen op het veelbelovende talent Chilohem Onuoha, een achttienjarige speler die momenteel onder contract staat bij RB Leipzig. Volgens berichtgeving van Sky Sport-journalist Florian Plettenberg heeft de Amsterdamse club serieuze interesse in de jonge aanvaller. Onuoha wordt gezien als een speler met veel potentieel en Ajax ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Echter, de interesse van Ajax in Onuoha heeft ook de aandacht getrokken van andere topclubs. De Amsterdammers zullen naar verluidt stevige concurrentie ondervinden in hun pogingen om de talentvolle speler aan te trekken. Het is bekend dat meerdere clubs gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Onuoha en bereid zijn om ook een bod uit te brengen.

De strijd om de handtekening van Onuoha belooft dan ook spannend te worden, met verschillende clubs die strijden om zijn diensten. Ajax zal naar verwachting alles op alles zetten om de jonge speler naar de Johan Cruijff ArenA te halen, maar zal moeten opboksen tegen de concurrentie van andere geïnteresseerde clubs. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om Chilohem Onuoha.