×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft kritisch op Ten Hag en Lijnders

Wim Kieft kritisch op Ten Hag en Lijnders
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 20:48 uur

Voormalig voetballer Wim Kieft heeft in zijn recente column voor De Telegraaf geen blad voor de mond genomen als het gaat om zijn kritiek op zowel Erik ten Hag als Pepijn Lijnders. De voetbalmanager van Manchester United en voormalig assistent-trainer van Liverpool krijgen er flink van langs van de oud-spits, die van mening is dat beide heren te veel bezig zijn met hun eigen ego. Kieft is van mening dat Ten Hag en Lijnders hun prestaties groter maken dan ze in werkelijkheid zijn, wat volgens hem niet bevorderlijk is voor het team en de sport in het algemeen.

De kritiek van Wim Kieft op Erik ten Hag en Pepijn Lijnders komt niet uit de lucht vallen. De oud-voetballer staat bekend om zijn scherpe analyses en uitgesproken mening als het aankomt op het reilen en zeilen in de voetbalwereld. Met zijn column in De Telegraaf heeft Kieft wederom laten zien dat hij niet bang is om zijn ongezouten mening te geven, zelfs als dat betekent dat hij tegen de stroom in moet roeien.

Het is duidelijk dat Wim Kieft vindt dat Erik ten Hag en Pepijn Lijnders een stapje terug zouden moeten doen en zich meer moeten richten op het teambelang in plaats van op hun eigen ego. Of de kritiek van Kieft effect zal hebben op de handelswijze van de twee voetbalmannen, zal de tijd moeten uitwijzen. Eén ding is zeker: met Kieft als waakhond van de voetbalwereld kunnen Ten Hag en Lijnders maar beter op hun tellen passen.