×
Home Nieuws Livescore

Hansi Flick haalt Heiko Westermann naar FC Barcelona

Hansi Flick haalt Heiko Westermann naar FC Barcelona
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 19:48 uur

Voormalig Bayern München coach Hansi Flick heeft plannen om Heiko Westermann toe te voegen aan de technische staf van FC Barcelona, zo melden verschillende Spaanse media, waaronder Mundo Deportivo. Westermann, een voormalige verdediger die in het verleden één seizoen bij Ajax speelde, zou een nieuwe rol kunnen gaan vervullen bij de Catalaanse club. De Duitser brengt een schat aan ervaring met zich mee, zowel als speler als in zijn latere carrière als coach.

Met de mogelijke komst van Westermann naar Barcelona, zou Flick een vertrouwde bondgenoot aan zijn zijde hebben in zijn nieuwe avontuur bij de Spaanse grootmacht. De twee hebben eerder samengewerkt bij Bayern München, waar Flick als hoofdcoach succesvol was. De toevoeging van Westermann aan de technische staf zou kunnen bijdragen aan het versterken van de defensieve tactieken en strategieën van Barcelona, en tevens een frisse impuls geven aan het team.

De stap van Westermann naar Barcelona markeert een interessante ontwikkeling in zijn carrière, die hem van het veld naar de zijlijn brengt. Als voormalig speler van clubs als Schalke 04, Hamburger SV en Ajax, brengt Westermann een schat aan kennis en ervaring met zich mee naar zijn nieuwe rol. Zijn inzicht en expertise zouden van onschatbare waarde kunnen zijn voor Barcelona, terwijl hij zich nu klaarmaakt om zijn bijdrage te leveren aan de successen van de club in de toekomst.