×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht strikt goalgetter David Min van RKC Waalwijk

FC Utrecht strikt goalgetter David Min van RKC Waalwijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 18:48 uur

FC Utrecht heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van David Min. De 24-jarige spits komt over van RKC Waalwijk en heeft een contract voor vier jaar getekend bij de Domstedelingen. Min wist zich de laatste weken van het afgelopen seizoen te onderscheiden door zijn uitstekende prestaties en doelpunten, waardoor hij de aandacht trok van verschillende clubs in de Eredivisie.

Met de komst van Min hoopt FC Utrecht hun aanval te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in het komende seizoen. De spits staat bekend om zijn snelheid, techniek en neusje voor de goal, eigenschappen die goed van pas zullen komen in het team van trainer René Hake. De supporters van FC Utrecht zijn dan ook enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken uit naar wat Min kan toevoegen aan het spel van de club.

David Min zelf is verheugd met de overstap naar FC Utrecht en kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. De spits ziet de stap naar de Domstad als een mooie kans om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en is vastberaden om zijn waarde te bewijzen voor zijn nieuwe club. Met zijn ambitie en talent belooft Min een belangrijke speler te worden voor FC Utrecht in het komende seizoen en wellicht een publiekslieveling te worden in Stadion Galgenwaard.