×
Home Nieuws Livescore

FC Volendam bijna akkoord met Rick Kruys als trainer

FC Volendam bijna akkoord met Rick Kruys als trainer
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 18:24 uur

FC Volendam staat op het punt om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen, zo meldt De Telegraaf op deze vrijdagmiddag. De Eredivisie-degradant is in vergevorderde gesprekken met de 39-jarige Rick Kruys. De club lijkt klaar te zijn om de voormalige profvoetballer te verwelkomen als de nieuwe leider van het team.

Rick Kruys, die een achtergrond heeft als voetballer bij clubs als FC Utrecht en ADO Den Haag, lijkt de ideale kandidaat te zijn om FC Volendam naar succes te leiden. Met zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn kennis als coach, kan Kruys wellicht de frisse wind zijn die de club nodig heeft om weer te stijgen in de ranglijsten.

De gesprekken tussen FC Volendam en Rick Kruys bevinden zich momenteel in de laatste fase, wat aangeeft dat een officiële aankondiging van zijn aanstelling als hoofdtrainer aanstaande is. De supporters van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de plannen en visie van Kruys voor het komende seizoen en hoe hij het team wil vormgeven om succes te behalen.