×
Home Livescore

Mohamed Nassoh prijst PSV-jeugd en kiest voor Sparta.

Mohamed Nassoh prijst PSV-jeugd en kiest voor Sparta.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 16:56 uur

Mohamed Nassoh prijst PSV als de absolute top als het gaat om jeugdopleidingen in Nederland. De talentvolle middenvelder heeft zijn hele jeugdopleiding doorlopen bij de Eindhovenaren en kijkt met dankbaarheid terug op zijn tijd daar. Nassoh heeft besloten deze zomer een nieuwe uitdaging aan te gaan en zal zijn voetbalcarrière voortzetten bij Sparta Rotterdam.

De 20-jarige Nassoh is vol lof over de manier waarop PSV hem heeft gevormd als speler en als persoon. Hij is ervan overtuigd dat de club de ideale omgeving biedt voor jonge talenten om zich te ontwikkelen en door te groeien naar het hoogste niveau. Nassoh is dan ook dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen bij PSV en kijkt met vertrouwen naar de toekomst bij Sparta Rotterdam.

Bij Sparta Rotterdam hoopt Mohamed Nassoh zijn ontwikkeling verder te kunnen stimuleren en zijn talenten nog meer te ontplooien. De middenvelder is vastberaden om een belangrijke rol te spelen in het team van de Rotterdamse club en wil laten zien wat hij in zijn mars heeft. Nassoh kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en is vastbesloten om het beste uit zichzelf te halen in zijn nieuwe omgeving.