×
Home Nieuws Livescore

Jérôme Boateng vindt nieuwe club bij Oostenrijkse LASK Linz.

Jérôme Boateng vindt nieuwe club bij Oostenrijkse LASK Linz.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 16:48 uur

De ervaren verdediger Jérôme Boateng heeft een nieuwe bestemming gevonden in het Oostenrijkse LASK Linz. De Duitse international, die eerder speelde voor clubs als Hamburger SV, Manchester City, Bayern München, Olympique Lyon en Salernitana, zal nu zijn kwaliteiten gaan tonen bij LASK. Boateng brengt een schat aan ervaring met zich mee naar zijn nieuwe club, waar hij ongetwijfeld een belangrijke rol zal gaan spelen.

Met zijn indrukwekkende carrière en winnende mentaliteit zal Boateng een waardevolle toevoeging zijn voor LASK Linz. De verdediger staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld. Zijn komst zal ongetwijfeld zorgen voor een boost in het team en de algehele prestaties van de club.

Na zijn avonturen bij diverse topclubs in Europa, kiest Boateng nu voor een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan bij LASK Linz. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van deze ervaren rot in het vak, die met zijn ervaring en kwaliteiten een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van LASK in zowel nationale als internationale competities.