×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer: Ten Hag verdient nog jaar bij Manchester United

Ronald de Boer: Ten Hag verdient nog jaar bij Manchester United
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 16:32 uur

Voormalig Oranje-international Ronald de Boer is van mening dat Erik ten Hag minstens nog een seizoen de kans moet krijgen bij Manchester United. De voormalige voetballer is vol lof over Ten Hag en noemt hem 'een uitstekende manager'. De Boer gelooft dat Ten Hag de kwaliteiten bezit om succesvol te zijn bij de Engelse club en pleit voor geduld vanuit het bestuur en de fans.

De Boer benadrukt dat het belangrijk is om een trainer de tijd te geven om zijn visie en filosofie te implementeren binnen een team. Hij is ervan overtuigd dat Ten Hag de juiste man is om Manchester United weer naar successen te leiden. De voormalige Ajax-coach heeft volgens De Boer bewezen dat hij in staat is om een team te inspireren en te laten presteren op het hoogste niveau.

De uitspraken van De Boer komen op een cruciaal moment voor Ten Hag, wiens positie bij Manchester United onder druk staat na wisselvallige resultaten. De fans en media hebben hun twijfels geuit over de prestaties van het team onder leiding van Ten Hag. Echter, De Boer gelooft dat het belangrijk is om vertrouwen te hebben in de trainer en hem de tijd te geven om zijn stempel te drukken op het team.