×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid dichtbij transferstunt met Joshua Kimmich

Real Madrid dichtbij transferstunt met Joshua Kimmich
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 16:08 uur

Real Madrid heeft mogelijk een grote slag geslagen in de strijd om Joshua Kimmich, waarbij ze FC Barcelona hebben weten te overtreffen. Volgens het Duitse medium BILD heeft de Spaanse kampioen zijn oog laten vallen op de 29-jarige Duitser als potentiële opvolger van de stoppende landgenoot Toni Kroos. De interesse van Real Madrid in Kimmich zou een belangrijke wending kunnen betekenen in de transfermarkt, aangezien de veelzijdige middenvelder wordt beschouwd als een van de beste spelers op zijn positie.

Kimmich, die momenteel speelt voor Bayern München, staat bekend om zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en leiderschap op het veld. Zijn mogelijke overstap naar Real Madrid zou niet alleen een versterking zijn voor de Spaanse club, maar ook een verlies voor FC Barcelona, die ook geïnteresseerd waren in de diensten van de Duitser. Met Kroos die op het punt staat om zijn carrière af te sluiten, ziet Real Madrid Kimmich als de ideale kandidaat om zijn plaats in het team in te nemen en een nieuwe generatie spelers te leiden.

De transfergeruchten rondom Kimmich zullen ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in zowel Spanje als Duitsland. De Duitse international heeft al laten zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren en zijn aanwezigheid in de La Liga zou de competitie alleen maar verder verrijken. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen Real Madrid en Bayern München zullen verlopen en of Kimmich daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Koninklijke.