×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord klaar voor seizoen met openingsduel tegen Monaco

Feyenoord klaar voor seizoen met openingsduel tegen Monaco
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 14:48 uur

Feyenoord heeft de laatste hand gelegd aan de voorbereiding op het aankomende seizoen 2024/2025. De Rotterdamse club zal de aftrap van het nieuwe seizoen maken met een spraakmakende 'Openingswedstrijd' tegen AS Monaco. De Monegasken zullen op 31 juli te gast zijn in De Kuip, het stadion waar de Feyenoord-fans reikhalzend uitkijken naar de terugkeer van het voetbal.

De ontmoeting met AS Monaco belooft een spannende en uitdagende test te worden voor de ploeg van Feyenoord. Met beide clubs die bekend staan om hun aanvallende speelstijl en technisch vernuft, kunnen de supporters zich opmaken voor een boeiend schouwspel op het veld. De 'Openingswedstrijd' zal niet alleen een sportief hoogtepunt zijn, maar ook een kans voor de spelers om zich te meten met internationale tegenstanders.

Voor Feyenoord is het duel met AS Monaco niet alleen een gelegenheid om de vorm te testen, maar ook om de band met de fans te versterken. De supporters zullen massaal naar De Kuip komen om hun club aan te moedigen en het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden. Met de ambiance en de passie van het legioen achter zich, hoopt Feyenoord een sterke start te maken en de basis te leggen voor een succesvolle campagne in de Eredivisie en daarbuiten.